Wandelnetwerk Getevallei kaart en infogids

Wandelnetwerk Getevallei kaart en infogids

Wandelkaart en handig boekje met info over 510 kilometer wandelplezier

Opgelet: het wandelnetwerk is recent uitgebreid met 260 km nieuwe wandeltrajecten. De publicatie werd volledig vernieuwd. Ook de wandelkaart ‘Tussen Grote en Kleine Gete’ werd hierin geïntegreerd.
 
De Getevallei, in het zuidoosten van de provincie Vlaams-Brabant, vormt de geografische grens tussen Hageland en Haspengouw. Je wandelt er door eindeloze rijen fruitbomen met geurige bloesems in het voorjaar en rijpe appels en peren in het najaar. Het is een verbazend groene streek met vochtige graslanden, bossen en akkers. Trekpleister is provinciedomein het Vinne, een natuurlijk binnenmeer en een waar vogelparadijs.
 
Dit wandelnetwerk verbindt 510 km wandelwegen aan elkaar. 250 km van dit wandelnetwerk is bewegwijzerd met knooppunten boven de Sint-Truidensesteenweg in de gemeenten Geetbets, Zoutleeuw, Linter en Sint-Margriete-Houtem (Tienen). Onder de Sint-Truidensesteenweg, in de rest van Tienen, Hoegaarden en Landen, stap je over op 260 km netwerk met virtuele knooppunten. Deze knooppunten kom je niet tegen op het terrein. Er zijn geen palen en borden te bespeuren, maar de knooppunten zijn er wel degelijk! Je ziet ze op kaart en via de online routeplanner. Nog handiger is de gratis app ‘Wandelknooppunt’, waarmee je de knooppunten allemaal op zak hebt en direct op pad kan. Het virtuele netwerk wordt ondersteund door thematisch bewegwijzerde wandelingen welke ook aangeduid staan op kaart.
 
Meer info over de wandel app vind je hier.

Prijs publicatie: 9,0 euro (Verzendkosten publicatie: niet inbegrepen)