Aarschot 

Pluimpapaver Hotel & Glamping 

Pluimpapaver Hotel & Glamping heeft 5 gastenkamers en 4 glamping tenten in de boomgaard. Gelegen aan fietsknooppunt 7 en nabij wandelknooppunt 734 is dit een ideale stop tijdens je wandeling of fietstocht. 

Glabbeek 

Glamping Mispelhoef 

Heerlijk glamperen tussen de ezels. Op het einde van een doodlopende straat bevindt zich ezelboerderij de Mispelhoef. Je wordt meteen ondergedompeld in de wondere wereld van de ezels. Kinderen mogen gerust eens meehelpen met het voeren en verzorgen van de dieren. Aan de rand van een bosje op de weide staat een ruime glamping tent voor je klaar. Je kan gebruik maken van onze buitenkeuken en een buitendouche. Ontwaken met het geluid van de vogels, de grazende ezels, de knorrende varkens,....wie droomt daar nu niet van? Kortom: Glamperen tussen de ezels, middenin de natuur, een unieke ervaring! 

Linter 

Dutje in de wei 

De schoonste boerenweide van Vlaanderen. Een titel die je niet zomaar krijgt. Je slaapt in een heel charmante, omgebouwde veewagen in de natuur van het landelijke Linter. Met plaats voor twee volwassenen en twee kinderen. Je hebt je eigen keukentje, een buitendouche, een composttoilet en vooral de weelde van het echte buitenleven. Het weidegras kriebelt aan je blote voeten als je geniet van het open uitzicht op de Getevallei, met de koeien in de weide als je buren. 

Tielt-Winge 

De Schaapsheuvel (Sheep Inn) 

De schaapsheuvel is gelegen op één van de mooiste plekken van Tielt-Winge. Boven op de heuvel heb je een mooi zicht, midden in een mooi stuk natuur tussen de schapen. Er zijn 2 ingerichte tipitenten waar je vanaf april tot september kan overnachten. Ga met je blote voeten over het belevingspad, een pad met allerlei obstakels. Op het domein is er ook een ludieke schapengolf aanwezig, leuk voor jong en oud.