Glamping is meer dan kamperen, het is een vleugje glamour op de allermooiste plekken in het groen. Romantisch met z’n tweetjes, ver weg van alles. Of met een vleugje avontuur erbij voor de kinderen. Voor iedereen die er even helemaal tussenuit wilt.


Glamp & dine

Glamp & dine

Aan de rand van de dichte bossen van Averbode vind je domein De Vijvers, een groene oase rond een natuurlijke vijver. Hier logeer je helemaal weg van de drukte van elke dag in de mooiste glampingtent. Met een zacht bed, elektriciteit, verlichting, een Nespressotoestel en je eigen houten terras waar je uitkijkt over het water. ’s Ochtends wandel je naar bistro De Vijvers voor een lekker ontbijt. Met de ‘glamp & dine’-formule maak je er een echte culinaire ervaring van, met een gastronomisch diner van een topchef als ultieme verwennerij.

Judocus Pauwelslaan, 3271 Averbode
www.glampanddine.be


PluimpapaverPluimpapaver hotel & glamping

De mooiste hotelkamers van Hotel Pluimpapaver? Die staan in de boomgaard. Vier ruime glampingtenten met een heerlijk zacht tweepersoonsbed, een zetel en sfeerverlichting, en je eigen privéterrasje met tafel en stoelen. Gastheer Hans en gastvrouw Jasmina serveren je ’s ochtends een heerlijk ontbijt met uitzicht over de velden en bossen in de plooien van het Hageland. Een zalige rust overvalt je hier, en toch zijn de mooie stadjes Diest en Aarschot maar een fietstochtje ver.

Nopstal 51, 3202 Rillaar
www.pluimpapaver.best-alpaca-rode-foto

Glamping Sint-Alpaca-Rode

Als je na een heerlijke nacht in een zacht bed je tent open ritst, wacht een nieuwsgierige alpaca je op voor een ochtendknuffel. Zet je in de houten zetel en zie hoe de natuur van de glooiende Dijlevallei ontwaakt. Puur genieten. Glamping in Sint-Alpaca-Rode is heel kindvriendelijk. Je kan er lange wandelingen maken met alpaca’s, een tof kinderfeest organiseren, een teambuilding beleven en zoveel meer. ’s Avonds hoort er steevast een gezellig kampvuur bij.

Vijverstraat 27, 3040 Sint-Agatha-Rode
www.facebook.com/sintalpacarode
Eik-en-DroomEik en Droom

Verblijf in een luxe glampingtent naast de eik en tussen de fruitbomen aan de rand van de Getevallei. De bell tent staat op een houten vlonder en is volledig ingericht met een heerlijk bed, rieten stoeltjes, zonnedouche, schommelbank, verlichting en elektriciteit. In de ochtend wacht je een vers lokaal ontbijt. Bij het kampvuur geniet je van de zonsondergang.

Getestraat 72A, 3350 Neerlinter
www.eikendroom.beduckwing

Glamping Duckwing

Ideale locatie voor een microavontuur! Duckwing outdoor neemt je graag mee op pad in de natuur. Je verblijf bestaat uit een tipitent voor 4 personen helemaal achteraan in de natuurlijk beheerde tuin vlakbij wandel- en fietsroutes. Het is heerlijk slapen op extra dikke en kwalitatieve slaapmatten, koken doe je in de uitgeruste buitenkeuken met houtkachel en er is een koffiehoekje voor een heerlijke koffie in de ochtend: je kan kiezen tussen een snelle versie of een "slow coffee". Er is slechts 1 tipi dus privacy gegarandeerd.

R. Borremansstraat 50, 3040 Huldenberg
www.duckwing.be