Het goede leven zoals het is … op het platteland 
De beste nachten beleef je in de frisse boerenbuitenlucht. In de luxe van het groen, tussen de dieren, onder de open sterrenhemel bij een knetterend kampvuur. Kortom, heradem in stijl op het platteland.

Wakker worden met het geluid van tsjirpende vogels. Ontbijten met een nieuwsgierig Brabants trekpaard die je vragend aankijkt vanuit de wei. En dan een ochtendlijke wandeling tussen de velden en bossen. Er wachten je zalige nachten op het platteland!


The Eco TreehouseThe Eco-Treehouse

Altijd al eens in een echte boomhut willen slapen? Als een speeltuin voor grote mensen? Dit is je kans: Alexander en Naomi bouwden een luxueuze boomhut in hun tuin in Asse. Helemaal off-grid: je hebt er geen verwarming, geen stromend water, geen elektriciteit. Maar dat mis je helemaal niet. Je kan er zalig relaxen in de hottub en gewoon genieten van de rust en de natuur bij een gezellige barbecue.

Dokkenstraat, 1730 Asse 

the-eco-treehouse-belgie.comSlaapton de Petrushoeve

De slaapton van de Petrushoeve

Ontwaken tussen de wijnranken van een Hagelandse helling, met een prachtig panorama dat zich voor je uitstrekt. Oh ja, je slaapt in een groot wijnvat dat werd ingericht als gezellige slaapton. Dezelfde trouwens als waar Kobe van de televisiereeks Thuis in slaapt! Met een mobiele badkamer voor de deur, hout voor een vuurtje, een picknicktafel en een barbecuetoestel.

Halensebaan 36A, 3461 Molenbeek-Wersbeek (Bekkevoort)
www.petrushoeve.be

 Tiny House Ferme Koer

Tiny House Ferme Koer

Amper enkele vierkante meters groot, maar wat een luxe! Met grote glaspartijen voelt het alsof je in de vrije natuur slaapt, maar toch lig je in een heerlijk zacht bed. Je kan de zetel omtoveren in nog een extra bed voor de kinderen. Geniet van de privésauna of de jacuzzi, of nestel je gezellig aan de houtkachel en kijk hoe de regen, sneeuw of de zon het open landschap van het Hagelandse Binkom inpalmt.

Boutersemstraat 29, 3311 Binkom
www.fermekoer.be


Dutje in de weiDutje in de wei

De schoonste boerenweide van Vlaanderen. Een titel die je niet zomaar krijgt. Je slaapt in een heel charmante, omgebouwde veewagen in de natuur van het landelijke Linter. Met plaats voor twee volwassenen en twee kinderen. Je hebt je eigen keukentje, een buitendouche, een composttoilet en vooral de weelde van het echte buitenleven. Het weidegras kriebelt aan je blote voeten als je geniet van het open uitzicht op de Getevallei, met de koeien in de weide als je buren.

Lindestraat 11, 3350 Linter
www.dutje-in-de-wei.be